Resultaten voor uitbesteden engels

 
uitbesteden engels
Uitbesteding Wikipedia.
Business Process Outsourcing is het in zijn geheel uitbesteden van een meestal IT-intensief proces aan derden. Het grote verschil met een standaarduitbesteding is dat BPO zich richt op het uitbesteden van het hele proces en dat de processen meestal gekenmerkt worden door een hoge IT-intensiviteit.
uitbesteed Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
warning Vraag om herziening. Hoe geloofwaardig is een instelling die beweert dat ze sociale dumping bestrijdt, terwijl ze tegelijkertijd om kosten te besparen overgaat op het uitbesteden van diensten? What kind of credibility can an institution have that claims to combat social dumping when its approach to budgetary savings is to outsource services? to contract out ww. Voorbeeldzinnen voor uitbesteed" in het Engels.
20 dingen die je vandaag nog kunt uitbesteden De Blog Trainer.
Ik weet het, deze site is in het Engels en heel veel wat wordt aangeboden is in het Engels en niet in het Nederlands. Gelukkig is het niet noodzakelijk dat degene van wie je de dienst afneemt Nederlands spreekt. Het kan trouwens maar zo zijn dat je iemand tegenkomt die je te woord kan staan in het Nederlands. Dat is mij een keer gebeurd, dat was wel erg handig. Zolang jij duidelijk aangeeft wat je wilt en hoe je het wilt, kom je een heel eind. Ik zou zeggen, neem een kijkje bij Fiverr om te zien wat het jou kan opleveren. Wat zou jij graag willen uitbesteden, zodat jij je bezig kunt houden met je passie?
Werk uitbesteden aan in buitenland gevestigde zzper: waar moet je op letten? ZiPconomy.
Werk uitbesteden aan in buitenland gevestigde zzper: waar moet je op letten? Samenwerken met zelfstandigen die in het buitenland gevestigd zijn is goed mogelijk, mits je als opdrachtgever zorgvuldig te werk gaat. Bart Agerbeek legt uit waar je in het bijzonder op moet letten.
uitbesteden Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
uitbesteden" vertalen Engels. uitbesteden" in het Engels. to contract out. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. uitbesteden ook: outsourcen. to outsource ww. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Ze konden al hun problemen uitbesteden bescherming tegen roofdieren, voedsel vinden, gezondheidszorg.
uitbesteden vertaling Nederlands-Engels.
Vertaling van uitbesteden. uitbesteden, aanbesteden ww. to contract out. to put out to tender. uitbesteden, outsourcen zn. ik zal uitbesteden jij zult uitbesteden hij/zij/het zal uitbesteden. I will board you will board he/she/it will board meer vervoegingen van to board.
uitbesteden Vertaling Nederlands-Engels.
Vertalingen uitbesteden NLEN. besteedde uit verl.tijd heeft uitbesteed volt.deelw. door iemand anders laten verzorgen outsource, put. het onderhoud uitbesteden aan een particulier bedrijf to outsource the maintenance to a private company. je kind uitbesteden aan een crèche put one's' child in day care.
Vijf tips bij het uitbesteden van juridisch vertaalwerk.
Tweede Kamer: website huurcommissie moet worden vertaald in het Engels. Webshop beginnen: hoe zit dat met de juridische regels? Gemeenten moeten online diensten vertalen in minstens één andere Europese taal. Europees recht: in simpele taal uitgelegd. Financieel recht: schakel de juiste juridische hulp in. AVG: vertalen van de privacyverklaring en de verwerkersovereenkomst. Getest: kan Klaas beter tolken dan een tolk van het Europees Parlement? Vertalen via video voor niet-Arabische sprekers in rechtzaal Abu Dhabi. Vijf tips bij het uitbesteden van juridisch vertaalwerk.

Contacteer ons